Navodila za uporabo Keto Eat&Fit

Navodila za uporabo izdelka

Kapsule Keto Eat & Fit se jemljejo po navodilih. Pozitiven rezultat hujšanja je odvisen od pravočasnosti sprejema in skladnosti z odmerkom zdravila. V embalaži je podrobno navodilo, kjer lahko ugotovite, kako pravilno uporabljati izdelek, njegove indikacije in kontraindikacije. Zeliščni pripravek Keto Eat & Fit priporoča jemanje 1 kapsule 3-krat na dan z malo vode ali katere koli druge tekočine. Čas za sestanek lahko izberete sami. En tečaj keto diete z bhb kompleksom za hujšanje je namenjen 3 tednom. Če ima oseba resne težave s prekomerno telesno težo, lahko tečaj ponovi, vendar šele po mesečnem premoru.

Indikacije za uporabo

Navodila za uporabo kapsul za hujšanje Keto Eat & Fit

Zdravilo Keto Eat & Fit za hujšanje lahko uporabljate, ne da bi spremenili svoje prehranjevalne navade. Zdravilo se dobro ujema z vsemi izdelki.

V naslednjih primerih je priporočljivo uporabiti edinstven pripravek za hujšanje:

  • sedeči sedeči način življenja;
  • Nepravilna prehrana, zasvojenost z mastno hrano;
  • rahla in huda prekomerna teža;

Če se želite znebiti nekaj odvečnih kilogramov, boste v le enem tednu jemanja kapsul videli pozitivne rezultate. Za boj proti resni debelosti bo potreben celovit pristop. Zdravila boste morali ne le jemati, temveč tudi uravnotežiti prehrano in gibanje.

Kontraindikacije

Kljub naravni sestavi imajo kapsule nekaj kontraindikacij. Keto diete kapsule niso priporočljive:

  • Otroci katere koli starosti;
  • Nosečnice, pa tudi med dojenjem;
  • V primeru individualne nestrpnosti ene od sestavin zdravila;
  • Za bolezni želodca in njihove kronične oblike (razjede, gastritis).

Majhen seznam kontraindikacij za uporabo zdravila Keto Eat & Fit prispeva k naraščajočemu povpraševanju po zdravilu v mnogih državah. v Sloveniji je priljubljena keto dieta z bhb kompleksom za hujšanje.