Ocene o Keto Eat&Fit

 • Sara
  Prej sem imel 118 kilogramov in nisem več verjel, da se lahko spopadem z debelostjo. Zdravnik mi je predpisal keto dieto skupaj z jemanjem keto eat & fit kapsul. Nikoli ne bi verjel, da je hujšanje lahko tako enostavno. V prvem mesecu sem že shujšal 21 kilogramov in se ne bom ustavil pri tem!
  Keto Eat&Fit
 • Aljaž
  S starostjo je začel močno okrevati. Žena me je poskušala dati na dieto, vendar dolgo nisem mogel zdržati, ves čas sem razmišljal o hrani, hotel sem meso. Spoznala sem keto dieto, s katero morate jesti meso in mastno hrano, in se odločila, da jo preizkusim. Skupaj z njo sem začel uporabljati kapsule keto eat & fit. Kot rezultat - jem meso, kilogrami pa minejo! In brez lakote!
  Keto Eat&Fit
 • Ana
  Prej sem poskušal sedeti na keto dieti, vendar nisem mogel vstopiti v ketozo, 3-4. Dan so bili močni glavoboli in sem se zlomil. Prijatelj mi je svetoval, naj skupaj s prehrano jem tudi kapsule Keto Eat & Fit. pri njih sem že drugi dan začutil val energije! V prvem tednu sem shujšala skoraj 5 kg!
  Keto Eat&Fit
 • Zala
  Ko grem na keto dieto, redno uporabljam kapsule Keto Eat & Fit. Za en mesec uporabe uspem izgubiti 10-15 kilogramov, medtem ko ne čutim lakote in ne telovadim v telovadnici.
  Keto Eat&Fit
 • Aljaž
  Kapsule Keto Eat & Fit je zelo enostavno vzeti, skupaj s posebno dieto pa dajejo zelo hiter učinek. Osebno sem v samo enem mesecu na ta način lahko shujšal 14 kilogramov.
  Keto Eat&Fit
Uporabniška ocena Keto Eat&Fit
4.4
23